1 Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Kook de macaroni in een grote pan met ruim kokend water en wat zout in 10-12 minuten beetgaar.
2 Verhit 2 eetlepels Bertolli olijfolie in een pan en bak de zalmfilets zachtjes in ca. 4 minuten aan beide kanten bruin en van binnen net gaar. Strooi er zout en peper over en leg ze op een bord.
3 Verhit weer 2 eetlepels Bertolli olijfolie in dezelfde pan en fruit de bosui met rozemarijn ca. 2 minuten.
4 Schep de tomaatblokjes erdoor en laat het geheel op matig hoog vuur ca. 3-5 minuten sudderen. Breng de saus op smaak met zout en peper.
5 Verdeel de zalm met een vork in stukjes. Giet de macaroni af en schep de tomatensaus en stukjes zalm erdoor. Voeg zout en peper naar smaak toe.