Gerookte zalm met mango, limoen en roze peper

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe het sap en de geraspte schil van de limoen of citroen in een kom samen met fijngehakte dille of lenteui. Voeg er de roze peper bij samen met de Bertolli Extra Vergine olijfolie en een snuifje zout.
  • 2 Schil en snij de mango of perzik in fijne stukjes.
  • 3 Snij de zalm in stukjes van 1 cm. Leg de zalm om en om met fruit op een bord en dien op met de dressing.
  • 4 Serveer bij deze maaltijd Italiaanse ciabatta of focacciabrood.

Gerookte zalm met mango, limoen en roze peper is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept