Zoek
Verse tonijn met oregano en kappertjes
4
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 g tomaten uit blik
4 dikke stukken verse tonijn
1 tl gedroogde oregano
1 el kappertjes
3 el Bertolli Extra Vergine olijfolie
Bereiding
1
Verwarm de oven tot 190°C.
2
Giet de tomaten af, maar behoud het sap en snijd de tomaten in schijfjes.
3
Leg de vis in een ovenschotel, kruid met zout en peper, bedek met de tomatenschijfjes en sap. Strooi er wat oregano en kappertjes over.
4
Giet er ook de Bertolli Extra Vergine olijfolie over en bak zo’n 20- 25 minuten in de oven.
5
Dien dit gerecht op met Italiaanse ciabatta of focacciabrood.
Verse tonijn met oregano en kappertjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept