Zoek
Bloemkoolsalade met garnalen
4
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kleine bloemkool
300 g groene boontjes
1 volledige krop sla
400 g ongepelde reuzengarnalen
tijmblaadjes
1 lente-ui
3 el Bertolli Extra Vergine olijfolie
Bereiding
1
Verdeel de bloemkool in roosjes en stoom of blancheer deze totdat ze beetgaar zijn. Giet af en laat afkoelen.
2
Blancheer de boontjes en spoel ze af met zeer koud water.
3
Snijd de sla.
4
Pocheer de reuzengarnalen enkele minuten en giet ze dan af. Leg ze in een slakom samen met de sla, boontjes en de bloemkool. Meng goed.
5
Strooi er de (verse) tijmblaadjes en gehakte lente-ui over.
6
Breng op smaak met de Bertolli Extra Vergine olijfolie en zouten dien onmiddellijk op.
7
Serveer hier Italiaanse ciabatta of focacciabrood bij.
Bloemkoolsalade met garnalen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Nasi met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde bloemkoolsalade met zalm
145 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolsalade (insalata di rinforzo)
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Burger & bloemkoolsalade
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase bloemkoolsalade met kokos
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept