zalmhaasje met een getomateerde bearnaise

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 leg de zalm samen met de trostomaten op een bakplaat. Doe een beetje olijfolie op de trostomaatjes en wat grof gemalen zeezout. Zet 10 MIN. in een voorverwarmde oven van 200°C. In tussen kunt de bearnaise kloppen.
  • 2 Neem een steelpan en doe er de 2 eigelen in, samen met 1 eetlepel dragonazijn, peper en zout. Zet op een laag vuurtje en klop het luchtig op. Voeg 100GR gesmolten boter toe die afgeschuimd is, pluk de blaadjes dragon en snij fijn en voeg ze toe aan de bearnaisesaus. Serveer het geheel met een aardappelgarnituur zoals bijvoorbeeld een luchtige puree, op smaak gebracht met wat look en fijngehakte peterselie

zalmhaasje met een getomateerde bearnaise is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Steak frites en snelle bearnaise
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk bearnaise met frites en witlofsalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tournedos met bearnaise en pommes duchesse
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm En Roodbaars Op De Barbecue Met Bearnaise
20-30 min -
Bekijk recept

Zalmmousse
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zalmhaasje met groene aspergetips
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmtartaar met rucolaolie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Nigiri sushi
1u25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept