Zalm uit de oven met spinazie roomsaus

3
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Een overheerlijk snel zalmgerecht met een verrukkelijke saus.
  • 2 Wrijf de stukken zalm in met wat olijfolie en kruid langs beide zijden met peper en zout. Leg ze in een ovenschotel. Zet in de voorverwarmde tot 180° oven voor 25-30 min.
  • 3 Was ondertussen de spinazie en snijd de blaadjes in zeer fijne reepjes.Bak de ui en knoflook in een pan met een beetje olie.Voeg de room erbij, laat zachtjes koken 2-3 min.Voeg de spinazie toe en laat heel kort meestoven
  • 4 Kruid met peper en zout. Haal van het vuur. Leg de zalm op een voorverwarmde bord, schenk de saus erover. Garneer met een schijfje limoen. Tip Ook lekker met kropsla i.p.v spinazie
  • 5 BRON Beste recepten. Eigen Foto

Zalm uit de oven met spinazie roomsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept