Zalmtartaar op z'n italiaans (nieuw)

2
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de zalm in fijne sneetjes, vervolgens in heel kleine blokjes. Schep in een glazen of porseleinen kom.
  • 2 Verwijder de pitjes uit de tomaten en snij ze ook in heel kleine blokjes. Doe met de kappertjes, de peterselie, het citroensap, de olie en azijn in de kom, breng op smaak met peper en zout en meng goed. Dek af en laat 2 uur rusten in de koelkast (noodzakelijk zodat de citroen de zalm kan "koken").
  • 3 Laat de tartaar uitlekken en dresseer op de borden met behulp van een metalen ring. Bestrooi met schilfers kaas en schik wat raketsla rondom.
  • 4 Dien fris op met ciabattabrood.

Zalmtartaar op z'n italiaans (nieuw) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoboompje
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Pastaschelpen met zeevruchten
Bekijk recept
Gevulde kerstkalkoen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalmtartaar met rucolaolie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cannelloni van rammenas en zalmtartaar
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van twee soorten zalm
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Warmgerookte zalmtartaar met kappertjesvinaigrette en veldsla
20 min Voorgerecht
Bekijk recept