Hollands vispannetje

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In hapjespan boter smelten. Sjalotjes ca. 2 minuten fruiten. Bloem toevoegen en 1 min. meebakken.
  • 2 Wijn en visbouillon scheutje voor scheutje en al roerend in pan schenken. Saus glad roeren en aan de kook brengen.
  • 3 Vuur laag draaien. Krieltjes, kabeljauwfilet en doperwten toevoegen en met deksel op pan in 10 minuten gaar stoven. Crème fraîche en garnalen toevoegen en eventueel een scheutje kookroom en vispannetje nog 2-3 minuten verwarmen.
  • 4 Op smaak brengen met dille, zout en peper en over 4 diepe borden verdelen. Serveren met partjes citroen.
  • 5 Serveer met een salade en brood. lekker om met het brood in de saus te deppen
  • 6 BRON Jumbo recept aangepast

Hollands vispannetje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterraan vispannetje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJslands vispannetje
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaans vispannetje
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollands vispannetje
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollands draadjesvlees
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollands aspergemaaltje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollands pannetje met kalkoen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept