VISSTOOFPOTJE MET VENKEL EN AARDAPPELEN

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
  • 1Doe de geschilde en in stukken gesneden aardappelen in een stoofpan.
  • 2
  • 2Voeg het water en de verkruimelde bouillonblokjes toe, breng aan de kook.
  • 3
  • 3Snij de venkel in fijne reepjes (hou het loof apart). Pel, ontpit en snij de tomaten in grote stukken. Doe alles bij de aardappelen en laat 15 min. sudderen met het deksel half open.
  • 4
  • 4Voeg de erwten en de saffraan toe. Voeg, wanneer alles terug kookt, de in blokjes gesneden vis toe. Laat nog 3 min. garen op zacht vuur. Neem van het vuur, zet het deksel op de pan en laat 2 min. rusten.
  • 5
  • 5Breng op smaak met peper en zout en serveer warm in diepe borden. Werk af met de looftakjes.

VISSTOOFPOTJE MET VENKEL EN AARDAPPELEN is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visstoofpotje met rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visstoofpotje met venkel en aardappelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romig visstoofpotje
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visstoofpotje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept