GEBAKKEN KABELJAUWHAASJE MET KALFSJUS EN

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de schorseneren met een dunschiller, snijd ze in stukken en kook ze gaar in gezouten water (het vocht bijhouden). Voor de bechamelsaus smelt de boter en meng de bloem eronder tot een roux. Warm het schorsenerenvocht en de melk op en meng dit al roerend onder de roux tot sausdikte. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Breng de aardappelen in koud water aan de kook, giet ze af, spoel ze onder koud water en bak ze 20 minuten in olijfolie in de oven op 200°C. Warm de kalfsjus op, voeg de room toe en laat zachtjes inkoken tot sausdikte en breng de saus op smaak met een mespuntje boter, peper en zout. Bak de kabeljauwhaasjes kort af in boter en olijfolie. Schik alles op het bord. Lepel de kalfsjus ertussen en versier met groene kruiden. .

GEBAKKEN KABELJAUWHAASJE MET KALFSJUS EN is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Engelse vispastei
30 min-
Bekijk recept
Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Zoetzure kip uit de braadzak
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept