Sint-jakobsnoten met broccolimousse

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de broccoli in roosjes en kook beetgaar in lichtgezouten kokend water. Giet af, voeg boter, een weinig melk, peper, zout en nootmuskaat toe. Mix tot een gladde, maar dikke puree..Bak de sint-jakobsnoten 1 min. aan beide kanten in boter. Halveer ze dan overlangs, schik wat broccolimousse op de helft van de zeevruchten en dek af met de resterende plakjes sint-jakobsnoot. Werk af met enkele sprietjes bieslook.
  • 2 Giet de warme kippenbouillon in vier diepe borden en schik er de sint-jakobsnoten in.
  • 3 Bron visinfo

Sint-jakobsnoten met broccolimousse is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmfilet met broccoli en tagliatelle van Arlette Swartjes
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkens- of kalfsoesters met broccolimousse
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broccolimousse met gandaham
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gerookte Zalm Met Broccolimousse
20-30 min -
Bekijk recept

Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met sint-jakobsschelpen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept