1 Maak de snijbonen schoon en snijd ze in schuine ruitjes. Maak de tomaatjes schoon en halveer ze. Snijd de gedroogde tomaatjes in smalle reepjes.
2 Kook ondertussen de penne volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook de laatste 5 min. de snijboonruitjes mee. Afgieten.
3 Verhit de opgevangen “gedroogde tomatenolie” (ca. 1 soeplepel) in een platte pan. Leg hierin de visfilet, verdeel de gedroogde tomaatjes en de kerstomaatjes erover, voeg een beetje van het Bouillonketeltje toe. Laat smelten en stoof de vis, met de deksel op de pan, op een laag vuur gedurende ca. 10 min. gaar.
4 Verdeel de penne met snijboontjes over vier grote borden. Verdeel de gestoofde visfilet met tomaatjes en jus over de pasta. Bestrooi met de bieslook.
Snel gestoofde visfilet met tomaatjes is een recept van Solo Open Kitchen