Gevulde oranje paprika met couscous

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Snijd de bovenkant van de paprika’s af (ongeveer 2 cm vanaf de steel). Haal de zaadlijsten uit de paprika’s en snijd een klein plakje van de onderkant, zodat de paprika’s beter blijven staan.
  • 3 Maak de wortel schoon en snijd in kleine blokjes.
  • 4 Breng de inhoud van het zakje tomatensaus met het verkruimelde pepertje, het bouillonketeltje en 100 ml water aan de kook. Doe de couscous in een schaal en giet daar de kokende saus overheen. Laat de couscous 5 minuten zwellen. Schep de tomatencouscous af en toe en roer de korrels goed los met een vork.
  • 5 Meng de couscous met de garnalen, de wortelblokjes en pompoenpitten. Vul de paprika’s met de couscous en zet de paprika’s in een ovenschaal. Bak ze in 25 minuten gaar in de oven.

Gevulde oranje paprika met couscous is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept