1 Ontdooi de garnalen, laat ze uitlekken in een zeef en dep ze droog.
2 Verwarm 1 eetlepel margarine in een pan en bak de gesneden kool enkele minuten. Voeg de gemberpoeder en het zakje kerriesaus en 50 ml water toe. Breng het geheel al roerend aan de kook en zet het vuur meteen laag zodra het kookt. Laat de kool in 15-20 minuten gaar stoven.
3 Kook de tagliatelle gaar in ruim water met het bouillonketeltje volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4 Verwarm 2 eetlepels margarine in een pan en bak in tussen de garnalen in 2-4 minuten gaar. Voeg het geperste teentje knoflook toe en schep de garnalen goed door.
5 Verdeel de tagliatelle over 4 borden, schep daarop de gestoofde kerriekool en daarop de garnalen. Garneer met gehakte peterselie.
Gestoofde gele kerriekool met garnalen is een recept van Solo Open Kitchen