1 Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afgieten en laten uitlekken.
2 Snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes. Kook ze gedurende 5 minuten in een laagje kokend water. Afgieten en goed laten uitlekken.
3 Snijd de rode peper in smalle ringetjes. Pel en hak de knoflook fijn. Rasp de limoenschil. Halveer de limoen. Snijd 1 helft in 4 partjes.
4 Verhit een wok, voeg een scheutje wokolie toe en wok hierin de broccoli met rode peper gedurende 3 minuten. Voeg de knoflook, de geraspte limoenschil en de garnalen toe en wok ze gedurende 4 minuten mee. Voeg het Knorr Bouillonketeltje Groenten toe, laat het smelten en schep het erdoor. Schep de woknoedels erdoor, verwarm nog 1 minuut.
5 Knijp het sap van de halve limoen er over uit. Voeg peper naar smaak en de koriander toe.
6 Verdeel de gewokte garnalen met noedels over 4 grote warme kommen. Leg op elk een partje limoen.