Oosters vispannetje met pijpajuin

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng water met het bouillonblokje aan de kook, roeren tot het blokje is opgelost. Voeg de rijst toe en kook deze gaar volgens de kooktijd op de verpakking. Afgieten. Snij ondertussen de pijpajuinen en de rode peper in ringetjes. Hak de wortel fijn.
  • 2 Verwarm de boter in een diepe kookpot en bak hierin de broccoli en de wortel 3 minuten op een laag vuur. Voeg de soep toe en breng het geheel aan de kook. Kook de groenten 7 minuten in de soep.
  • 3 Snij ondertussen de vis in stukken. Voeg de stukken vis toe, wanneer de groenten 7 minuten hebben gekookt en laat het geheel nog 6 minuten pruttelen. Schep de pijpajuin en de rode peper erdoor en laat het nog 2 minuten zachtjes sudderen.
  • 4 Zet het Oosterse vispannetje en de rijst op tafel en verdeel ze over 4 borden.

Oosters vispannetje met pijpajuin is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Krokante gamba’s met peper en zout en preilinten
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zomerse lasagne
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met sobanoedels en zalm
Bekijk recept
Wilde eend met peren en pijpajuin in kleefdeeg
105 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oosters vispakketje met gewokte andijvie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in exotische saus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met oosters gekruide kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kastanjechampignons met sojasaus en bosui
20 min Bijgerecht
Bekijk recept