1 Verwarm de oven voor op ca. 200°C. Verwarm de pasteibakjes op een met bakpapier bedekte bakplaat in de hete oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de zalm in kleine stukjes.
2 Bereid de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg 1-2 eetlepels Maïzena-Express voor Witte Saus toe om de soep te binden tot een niet al te dikke saus. Voeg de stukjes zalm en de garnalen toe en laat ze in de saus in 5 minuten gaar worden.
3 Pluk ondertussen de fijne dillesprietjes van de dikke takjes. Meng Ÿ met de salade. Hak de rest fijn. Maak van het citroensap, de mosterd en de olijfolie een sladressing. Voeg naar smaak peper en zout toe.
4 Meng de salade met tomaat en komkommer erdoor met de dressing. Zet de pasteitjes op 4 borden, schep de zalm en garnalen in kreeftensaus in de pasteibakjes en ook een beetje ernaast. Bestrooi met de fijngehakte dille. Geef de salade er apart bij.
Pasteitjes met een vulling van kreeft is een recept van Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille