2 Schil de aardappelen, snijd ze in vieren en kook ze in ca. 20 minuten gaar. Giet ze af.
3 Snijd ondertussen de vis in stukjes van 4 cm. Snijd de chorizo in stukjes.
4 Snijd de paprika in reepjes. Verwijder de vezeldraden van de boontjes.
5 Verwarm de vloeibare margarine in een wok of hoge pan en bak hierin gedurende ca. 3 minuten de chorizo. Voeg de paprika en de boontjes toe en bak 5 minuten mee.
6 Voeg 250 ml heet water en het Knorr Bouillonketeltje Vis toe en roer tot het is opgelost. Warm ca. 3 minuten door.
7 Voeg 2-3 el Maïzena toe om het vocht een beetje te binden.
8 Meng de stukjes vis door het groentemengsel in de ovenschaal.
9 Bedek de schaal met het bladerdeeg, druk het deeg een beetje tegen de buitenkant van de schaal en snijd het overtollige deeg weg met een scherp mesje. Prik met een puntig mesje 2 gaatjes in het deeg. Laat de visschotel in ca. 20 minuten goudbruin worden.1
0 Stamp de hete aardappelen fijn. Klop er de light room, de dille en peper en zout door naar smaak. 1
1 Verdeel de aardappelpuree en de visschotel over 4 warme borden.