Klassieke mosselen met friet

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Los het zakje Knorr Mélange voor Mosselen op in de witte wijn.
  • 2 Snijd de selder in kleine stukjes en de ui in ringen. Verhit de vloeibare margarine in een grote hoge pan en fruit hierin de selder (niet het blad) en de ui circa 3 minuten.
  • 3 Voeg vervolgens de mosselen, de gehakte bladselderij en de Mélange voor Mosselen toe. Breng alles aan de kook, leg een deksel op de pan en laat de mosselen in 5 a 7 minuten gaar worden. Schud de pan regelmatig om. Alle mosselen moeten geopend zijn.
  • 4 Serveer het gerecht in diepe borden en met zelf gemaakte frietjes erbij.

Klassieke mosselen met friet is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Zelfgemaakte friet
40 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Mosselpan met courgette en friet
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde varkensmedaillon met friet en broccoli
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scones met citroenroomkaas & smoothie
15 min
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke aardappelgratin met gruyère
70 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Klassieke vulling (voor kip)
35 min Bijgerecht
Bekijk recept