Warme kreeft-potjes met groene asperges

4
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd 1 cm van de (stugge) onderkant van de asperges af. Snijd de asperges elk in 4-5 stukjes.
  • 2 Pel en hak het sjalotje heel fijn.
  • 3 Verhit een koekenpan of wok, voeg 1 el vloeibare margarine toe en roerbak de asperges en sjalot 3 min.
  • 4 Bereid de saus met de slagroom volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg het aspergemengsel en het kreeftvlees toe en warm 2 min. door.
  • 5 Verwijder de korsten van de boterham, rooster de boterham en snijd in 12 lange smalle reepjes of driehoekjes.
  • 6 Vul 4 kleine potjes of glaasjes met de warme kreeft met asperges en strooi de bieslook erover. Zet ze op schoteltjes en leg de reepjes toost ernaast.

Warme kreeft-potjes met groene asperges is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept