2 Halveer de kerstomaatjes, schep de pitjes eruit en snijd het vruchtvlees in zeer smalle reepjes.
3 Trek de peterselie- of kervel blaadjes van de takjes, houd 24 blaadjes apart voor de garnering en hak de rest van de blaadjes fijn.
4 Open de oesters tussen een dikke doek geklemd, met een oestermes dat aan de smalste kant tussen de schelp wordt gestoken en een beetje heen en weer wordt gewrikt. Duw de schelpen met het mes van elkaar.
5 Zet de oesters op de bakplaat.
6 Verwarm de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de fijngehakte peterselie- of kervel en de balsamicoazijn erdoor.
7 Verwarm de oesters 3 min. in de voorverwarmde oven.
8 Zet de oesters op 4 grote (eventueel met grof zout bestrooide) borden. Schep over elk een lepeltje saus en garneer met een mespuntje viseitjes, een tomaatreepje en een blaadje kervel. Direct serveren, geef de rest van de saus er apart bij.
Warme oesters met Hollandaise-balsamicosaus is een recept van Solo Open Kitchen