2 Meng het amandelpoeder met de bloemsuiker en zeef het mengsel. Klop de eiwitten stevig op met de suiker en het eiwitpoeder. Meng er met een spatel voorzichtig het amandelpoeder-suikermengsel onder.
3 Spuit de macarons op bakpapier. Laat 45 minuten rusten en bak ze dan af gedurende 15 minuten.
4 Schil de knolselder. Snijd in grove stukken en kook gaar in lichtgezouten water. Mix met 50 gram Solo.
5 Fileer de rogvleugels. Kruid met peper en zout en bak ze aan in een flinke klont Solo.
6 Spuit wat knolselderpuree tussen 2 macaronkoekjes.
7 Serveer de rogvleugel in een potje op de knolselderpuree en de macaron. Geef er een macaron apart bij.
8 Verschenen in Smaak67 - Foto: Johan Blommaert voor magazine Smaak
9 Recept: Sam van houcke - Onder de toren - Hansbekedorp 24 - 9850 Nevele
Rogvleugel en macaron met knolselder is een recept van Solo Open Kitchen