Zoek
ROG GEVULD MET AARDAPPELRISOTTO
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 grote vastkokende aardappelen (elk 150 g)
4 rogvleugelfilets
100 g zongedroogde tomaten
1/2 ui
1 teentje look
3 DL visbouillon
1/2 bussel bieslook
2 limoenen
3 el olijfolie
peper en zout
Bereiding
1
Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes van 0,5 cm.
2
Fruit de gesnipperde ui en de gesnipperde look in 2 el olijfolie.
3
Voeg de aardappelblokjes toe en bevochtig ze met de visbouillon.
4
Bak de aardappelblokjes gaar tot ze al het vocht hebben opgenomen.
5
Kruid met peper en zout.
6
Hak de zongedroogde tomaten fijn.
7
Doe ze bij de aardappelen, samen met de fijngesnipperde bieslook.
8
De aardappelrisotto is klaar.
9
Leg de rogvleugelfilets open en schep er 2 el aardappelrisotto op. 1
0
Rol de filets op en steek ze vast met een tandenstoker. 1
1
Bak de filets in 1 el olijfolie en breng ze op smaak met peper en zout. 1
2
Verdeel de resterende aardappelrisotto over 4 borden. 1
3
Leg er de rog bovenop en besprenkel met limoensap. 1
4
Rasp de schil van 1 limoen en strooi de zeste over de vis.
ROG GEVULD MET AARDAPPELRISOTTO is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Aardappelrisotto met kip
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelrisotto
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelrisotto Met Kip
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokant gebakken eend en aardappelrisotto
0 min
Bekijk recept
Rogvleugel met kalfsjus en meiknolletjes
45 min-
Bekijk recept
Bruschetta met rog
30 min
Bekijk recept
Rog gefarceerd met verse spinanzie, tempura van gr
0 min
Bekijk recept
Frisse salade van gebakken rog, pijnboompitjes, ko
0 min
Bekijk recept