Ge­bak­ken gar­na­len met li­moendres­sing

4
75 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de garnalen maar laat het staartje zitten. Leg ze in een bakje en voeg 2 el olijfolie en de knoflook toe. Laat minimaal 1 uur marineren. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Doe de rasp en het sap in een kommetje en klop met de honing, rest van de olijfolie en peper en zout tot een dressing. Rijg elke garnaal in de lengte aan 1 satéprikker. Verhit een grillpan en gril de garnalen in 2-3 min. gaar. Keer halverwege. Leg de garnalen op een platte schaal en schenk de dressing erover.

Ge­bak­ken gar­na­len met li­moendres­sing is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pijlinktvis Met Picadadressing
30-60 min -
Bekijk recept
Tartaartjes Met Een Verrassing
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenbout Met Kruidendressing..
30-60 min -
Bekijk recept
Kippenbout Met Kruidendressing
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met pesto, garnalen en tomaatjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept