Zoek
Zalmpannetje met tomaten en griekse pasta
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 g zalmfilet
1 teentje knoflook
1 ui
2 eetl gehakte peterselie
150 gr zachte geitenkaas
400 gr tomatenblokjes in blik
2 geroosterde paprika's in bokaal
400 ml visfond
200 gr griekse pasta
1 eetl balsamico azijn
olijfolie
Bereiding
1
Zalm in blokjes snijden.
2
Stoof de ui met de knoflook en de in reepjes gesneden paprika in een beetje olijfolie.
3
Voeg de tomatenblokjes erbij.
4
Blus met de visfond en breng op smaak met de balsamico azijn.
5
Laat 5 min sudderen met een deksel.
6
Voeg de pasta toe en laat nog eens 10 min zachtjes sudderen tot de pasta gaar is .
7
Doe de peterselie bij en dien op met een beetje geitenkaas erover .
8
Deze kan je ook met aardappels maken indien u geen Griekse pasta lust .
Zalmpannetje met tomaten en griekse pasta is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmpannetje met mango-curry, Griekse pasta met pesto, popcorn, groenteballetjes met rozemarijn
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmpannetje met mango-curry
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmpannetje met curry en prei
0 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept