Kabeljauwhaasje met pastinaak en shii-takes

2
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 BEREIDING
  • 2 Schil en stoom de pastinaken gedurende 20 minuten.
  • 3 Mix in de blender samen met de melk, 2 cl citroensap en wat zout.
  • 4 Doe ondertussen zout op het kabeljauwhaasje en laat dit 10 minuten intrekken.
  • 5 Doe de peterselie, de hazelnoten, het broodkruim, de olijfolie en een teentje knoflook in een blender en mix fijn.
  • 6 Haal met een parisiennelepeltje kleine bolletjes uit de aardappelen en bak gedurende enkele minuten in wat Solo.
  • 7 Schil en versnipper de sjalotjes en laat samen met een teentje knoflook stoven in een nootje Solo tot ze lichtjes verkleuren.
  • 8 Doe er 50 g koude Solo in klontjes bij en blus met 3 cl citroensap, zeef de mengeling.
  • 9 Stoof de shii-takes in de witte wijnazijn met een beetje boter.1
  • 0 Spoel het kabeljauwhaasje af onder koud water en dep droog. Bak in wat Solo.1
  • 1 AFWERKING1
  • 2 Trek de kabeljauw uiteen in mooie stukjes en leg ze op een diepbord. 1
  • 3 Schik de pastinaak, de pesto van de peterselie en wat aardappelbolletjes ertussenin. Lepel wat hazelnootkleurige Solo over de vis. 1
  • 4 Strooi er eventueel wat versnipperde peterselie over.

Kabeljauwhaasje met pastinaak en shii-takes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Preistamppotje met noten en shii-takes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige vegetarische ramen in 15 minuten
15 min-
Bekijk recept

Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met spek, chutney van rode kool en appeltjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept