3 Stoof de sjalotten en de look in Solo. Voeg de appel toe en laat opnieuw 1 minuut stoven. Bestrooi met mango-curry. Voeg de gevogeltefond, room en kokosmelk toe.
4 Breng aan de kook en laat verder koken op een zacht vuur tot de sjalotten volledig gaar zijn.
5 Mix alles en giet door een fijne zeef in een ander pannetje. Maak op het moment zelf de saus opnieuw warm, breng op smaak en voeg een beetje citroensap toe.
6 Griekse pastamengsel :
7 Kook de pasta ongeveer 12 minuten in gezouten water. Laat ze daarna goed afkoelen en uitlekken. Verhit op het moment zelf een beetje olijfolie in een pannetje, stoof er de sjalotten in en voeg de pasta toe.
8 Verwarm op een zacht vuur. Voeg de groene pesto toe, meng goed en breng op smaak.
9 Verdeel in ringen. Zet ze in het midden van het bord en verwijder de ring.1
0 Garnituur : 1
1 Schep met een parisiennelepeltje kleine bolletjes uit de geschilde wortel en de courgette. Kook ze in gezouten water en zorg dat ze nog een beetje hard zijn. Laat ze afkoelen, uitlekken en drogen. 1
2 Op het moment zelf, verhit een beetje olie met rozemarijn in een pannetje, voeg de bolletjes toe en laat ze opwarmen zonder dat ze verkleuren. Breng op smaak. Recupereer de garneringen in een puree en gebruik als garnituur of in een andere bereiding.1
3 Zalm : 1
4 Maak met een klein mesje insnijdingen in het vel van de zalm en breng op smaak.1
5 Kleur de zalm met wat Solo in een antiaanbakpan. Bak eerst de zijde met het vel.1
6 Pop-corn : 1
7 Verhit een beetje olijfolie in een pannetje met deksel. Doe de maïs erin en zet het deksel opnieuw op het pannetje. Op het moment dat de maïs begint te koken, voeg je een beetje suiker toe en meng je alles goed. 1
8 Als de popcorn gaar is, blus je met een beetje wijnazijn en droog je ze op een doek.1
9 AFWERKING2
0 Leg de pasta in het midden, de zalm ernaast met het vel naar beneden, de balletjes en de popcorn eromheen. Maak kleine puntjes met de saus en werk af met dragonblaadjes.