3 Verwarm de oven voor op 165 graden. Verpak de paprika in dubbel aluminiumfolie en pof in 40 minuten zacht in de oven.
4 Laat in de folie afkoelen, trek daarna de schil er af en verwijder vocht en zaadjes.
5 Meng de eidooiers met de mosterd en het sap van de citroen en blender op lage stand.
6 Voeg de helft van de olie en paprika toe en blender tot de mayonaise begint te binden.
7 Voeg de rest van de olie, de bouillon en gembersiroop toe.
8 Schep de mayonaise in een schaaltje, dek af met plasticfolie en bewaar in de koelkast.
9 PETERSELIE-BASILICUM-OLIE.1
0 Pluk de peterselie en basilicum en verwarm de blaadjes met de olijfolie tot lauwwarm. Pureer in de blender en schenk door een fijne zeef.1
1 RAVIOLI1
2 Schil de rettich. Schaaf rondom op de rauwkostschaaf of mandoline in 24 lange dunne plakken.1
3 Blancheer 3 seconden in kokend water met iets zeezout. Laat de plakken op keukenpapier uitlekken.1
4 Snijd ze daarna aan de zijkanten recht bij.1
5 MANGO;1
6 Schil de mango. Snijd de mango in plakken van een halve centimeter tot aan de platte pit. Snijd de plakken in gelijkmatige blokjes van halve centimeter.1
7 'S AVONDS AFMAKEN.1
8 RAVIOLI;1
9 Meng wat paprikamayonaise door de garnalen zodat ze lichtjes plakken.2
0 Maak per persoon drie ravioli-pakjes..Leg twee plakken rettich kruislings op elkaar, schep in het midden een halve eetlepel garnalen en leg er een paar blaadjes rucola op. Snijd de plakken op lengte, vouw ze over elkaar heen zodat er een ravioli vorm ontstaat.OPMAAK BORDLeg drie ravioli op het bord. Lepel over elke raviolieen lepel paprikamayonaise.Presenteer met blokjes mango. Druppel de peterselie-basilicumolie rondom en leg takjes rucola op de ravioli.
PITTIGE RAVIOLI GEVULD MET GARNALEN EN GELE is een recept van Solo Open Kitchen