Zoek
GELE GROENTECURRY MET MANGO EN TONIJN
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 GR KOKOSMOTEN (diepgevroren - Makro)
2 rijpe mango's
100 gr bonen
2 paprika's rood of geel
3 lenteuitjes
6 seldertakken
500 ML KOKOSMELK (niet gesuikerd)
1/2 theelepel gele currypasta
1 chilipeper
2 soeplepels vissaus
kokosnoten vet
sojasaus
peper en zout
Bereiding
1
laat een beetje kokosnotenvet smelten in een wok , voeg de currypasta toe en het chilipepertje. Voeg de kokosmelk toe.
2
Was de groeten en snij ze in julienne
3
doe de paprika's, de selder en de bonen in de wok en laat 5 minuten sudderen
4
Schil de mango's en snij in kleine stukjes . Voeg toe aan de curry samen met de gesneden lenteuitjes
5
breng de curry aan de kook , voeg naar smaak vissaus en sojasaus toe
6
Kruid de tonijnmoten en laat ze kort aanbraden aan beide kanten. Dien de tonijn op met de curry
7
lekker met basmatirijst
GELE GROENTECURRY MET MANGO EN TONIJN is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Franse salade niçoise
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min
Snack
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept