GELE GROENTECURRY MET MANGO EN TONIJN

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 laat een beetje kokosnotenvet smelten in een wok , voeg de currypasta toe en het chilipepertje. Voeg de kokosmelk toe.
  • 2 Was de groeten en snij ze in julienne
  • 3 doe de paprika's, de selder en de bonen in de wok en laat 5 minuten sudderen
  • 4 Schil de mango's en snij in kleine stukjes . Voeg toe aan de curry samen met de gesneden lenteuitjes
  • 5 breng de curry aan de kook , voeg naar smaak vissaus en sojasaus toe
  • 6 Kruid de tonijnmoten en laat ze kort aanbraden aan beide kanten. Dien de tonijn op met de curry
  • 7 lekker met basmatirijst

GELE GROENTECURRY MET MANGO EN TONIJN is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept