Vissoepje

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 maak een bouillon met visafval, ui, selder, wortel en peperkorrels, laat 20 minuten op zacht vuur trekken.
  • 2 Bouillon zeven, roux maken van boter en bloem, visbouillon en kruiden blokjes toevoegen, goed laten doorkoken.
  • 3 serveren met komkommer bolletjes, tomaten zonder pitjes in fijne reepjes, garnalen, room en dille.

Vissoepje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Jeroen Meus (l'uzine) - Vissoepje
60 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vissoepje uit Dieppe
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eigen Vissoepje
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vissoepje met rouille
0 min
Bekijk recept

Jeroen Meus (l'uzine) - Vissoepje
60 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vissoepje uit Dieppe
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eigen Vissoepje
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vissoepje met rouille
0 min
Bekijk recept