Zoek
Vissoepje
4
30 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gr graten van vis
1 ui
1 wortel
1 stengel selder
1 eetlepel peperkorrels
1 klontje boter(solo)
2 à 3 eetlepels bloem
2 blokjes bouillon(kip)
4 Kersttomaatjes
1/2 komkommer
2 eetlepels garnalen
1 scheutje room
1 koffielepel room
Bereiding
1
maak een bouillon met visafval, ui, selder, wortel en peperkorrels, laat 20 minuten op zacht vuur trekken.
2
Bouillon zeven, roux maken van boter en bloem, visbouillon en kruiden blokjes toevoegen, goed laten doorkoken.
3
serveren met komkommer bolletjes, tomaten zonder pitjes in fijne reepjes, garnalen, room en dille.
Vissoepje is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Jeroen Meus (l'uzine) - Vissoepje
60 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Vissoepje uit Dieppe
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eigen Vissoepje
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Vissoepje met rouille
0 min
Bekijk recept
Jeroen Meus (l'uzine) - Vissoepje
60 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Vissoepje uit Dieppe
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eigen Vissoepje
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Vissoepje met rouille
0 min
Bekijk recept