Zoek
scampi fra diavolo (diabolique)
2
15 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 g scampi
1/2 tl paprikapoeder
1/2 tl cayennepeper
1 middelgrote ui
2 t knoflook
2 el vloeibare solo
1/2 blik kreeftensoep
1 el tomatenpuree
5 cl cognac
1 dl room
2 el vers gehakte bladpeterselie
Bereiding
1
Pel de scampi maar laat staartje er aan en verwijder darmkanaal.
2
Pel en snipper de ui en de look fijn.
3
Warm 1 el vloeibare solo in een pan, stoof de ui en look glazig en hou apart.
4
Laat de pan dan goed heet worden met de 2de el solo en bak de scampi aan beide kanten 1 min.
5
Kruid met de paprika en cayennepeper.
6
Voeg de tomatenpuree toe en roer zodat alle smaken zich vermengen.
7
Schenk de cognac erbij en laat de alcohol al roerend verdampen.
8
Doe er de ui met look, kreeftensoep en room bij, zet het vuur af, roer om en laat afgedekt 2 min rusten.
9
Werk af met de vers gehakte peterselie en dien op met stokbrood en echte boter.
scampi fra diavolo (diabolique) is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Scampi's diabolique
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi 's Diabolique à la Véronique
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi's diabolique
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi Diabolique
10-20 min -
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept