Zoek
Gerookte zalm met mascarpone en basilicum
4
40 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 gram champignons
2 uien
1 eetlepel olijfolie
600 gram gerookte zalm
10 takjes verse basilicum
500 gram mascarpone
1 dl melk
peper
tagliatelli
Bereiding
1
Terwijl je de saus maakt, kan je de tagliatelli koken zoals vermeld op de verpakking.
2
Maak de champignons schoon en snijd ze in schijfjes
3
Pel de uien en hak ze fijn
4
Verhit de olie en fruit er de uien in
5
Voeg de champignons toe en laat 5 minuten stoven
6
Snijd intussen de zalm in reepjes en hak de basilicum fijn
7
Voeg mascarpone, melk, reepjes zalm en basilicum bij de champignons
8
Breng op smaak met peper
Gerookte zalm met mascarpone en basilicum is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Meloensoep met basilicum
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min
Snack
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min
Snack
Bekijk recept