Gerookte zalm met mascarpone en basilicum

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Terwijl je de saus maakt, kan je de tagliatelli koken zoals vermeld op de verpakking.
  • 2 Maak de champignons schoon en snijd ze in schijfjes
  • 3 Pel de uien en hak ze fijn
  • 4 Verhit de olie en fruit er de uien in
  • 5 Voeg de champignons toe en laat 5 minuten stoven
  • 6 Snijd intussen de zalm in reepjes en hak de basilicum fijn
  • 7 Voeg mascarpone, melk, reepjes zalm en basilicum bij de champignons
  • 8 Breng op smaak met peper

Gerookte zalm met mascarpone en basilicum is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept