Rode curry met scampi en zoete aardappel

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 pel de sjalot en snipper fijn. Verhit op een matig vuur een beetje arachideolie en fruit de sjalot erin. Voeg de rode currypasta toe en laat meefruiten. Blus dans met de visbouillon en de kokosmelk en breng aan de kook. Schil de zoete aardappelen en snij ze in blokjes.
  • 2 Voeg ze toe en laat 5 minuten meekoken. Pel de scampi en verwijder het darmkanaal.
  • 3 Voeg ze toe en laat 2 minuten meekoken.
  • 4 Schil de mango en snij het vruchtvlees in kleine blokjes;
  • 5 Voeg de mango op het einde toe. Breng op smaak met enkele druppels vissaus, wat limoensap en wat koriander.

Rode curry met scampi en zoete aardappel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept