gevulde paprika met tonijn

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 voorbereiding
  • 2 (10 min.)
  • 3
    - Snij de paprika’s in de lengte in 2 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten.
  • 4
    - Laat de tonijn uitlekken.
  • 5
    - Hak het bieslook fijn.
  • 6
    - Pers het knoflook.
  • 7
    - Snij de olijven in
  • 2
  • 8
    Voorbereiding
  • 9 (10 min. + ± 35 min. in de oven)1
  • 0 1 Verwarm de oven voor op 200 °C.1
  • 1 2 Prak de tonijn met een vork en meng er de ricotta, het knoflook, het bieslook, de olijven en de uitgelekte kappertjes onder. Kruid met de oregano, het paprikapoeder, peper en zout.1
  • 2 3 Vul de halve paprika’s met de tonijnmengeling en leg in een ovenschaal.1
  • 3 4 Giet de visbouillon rond de paprika’s en zet ± 35 min. in de voorverwarmde oven.1
  • 4 Afwerking1
  • 5 Dien lauw op met brood en een salade.

gevulde paprika met tonijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept