Glaasje met zalm en appel

4
5 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de gerookte zalm, de appel en de ui heel fijn en roer samen.
  • 2 Besprenkel met een beetje balsamicoazijn.
  • 3 Kies voor leuke aperitiefglaasjes en vul de bodem met een beetje rucola.
  • 4 Doe daar het mengsel van zalm op en kruid met dille.
  • 5 Rooster de pijnboompitten en werk hier de glaasjes mee af.

Glaasje met zalm en appel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Groene shake van venkel, Granny Smith en verse munt
10 min Snack
Bekijk recept
Chocoladeperen
20 min Nagerecht
Bekijk recept