Tartaartje van asperges, ei en gerookte zalm

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak asperges, eieren en zalm fijn en meng door elkaar. Meng de bieslook erdoor en breng op smaak met peper zout en iets citroensap.
  • 2 Steek vier rondjes uit het brood en rooster ze.
  • 3 Maak tartaartjes met behulp van het stekertje op de toastjes en serveer direct met een sprietje bieslook en een stukje citroen .
  • 4 Naast de klassiekers die we allemaal kennen. Dit is een voor- of lunchgerechtje, met de gouden combi van ei, gerookte zalm en asperges.
  • 5 Bron Koffietijd

Tartaartje van asperges, ei en gerookte zalm is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaartje met witte kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaartje met witte bonen in tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar met peterselieboter
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept