mini visschelp

8
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 prei wit in julienne snijden, stoven in klontje solo, af kruiden met peper en zout.
  • 2 visfilet 10 minuten koken in court bouillon( water, peperkorrels, prei, selder)
  • 3 visfilet even apart leggen, bouillon zeven.
  • 4 boter smelten, bloem toevoegen(roux), visvocht bijvoegen, afkruiden met peper en zout.
  • 5 schelpjes of kleine kommetjes klaarzetten, eerst laagje prei, dan hapklare stukjes vis, kaas op strooien en saus over lepelen.
  • 6 kan je weer op voorrand klaar zetten in koelkast, 5 minuten opwarmen in oven 200°.

mini visschelp is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

visschelp
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
gegratineerde visschelp
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Retro-menu/Gegratineerde Visschelp
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde visschelp
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept