Zoek
mini visschelp
8
20 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 preiwit
1 visfilet (kabeljauw of andere)
100 gr gemalen kaas
1 klontje boter
1 soeplepel bloem
Bereiding
1
prei wit in julienne snijden, stoven in klontje solo, af kruiden met peper en zout.
2
visfilet 10 minuten koken in court bouillon( water, peperkorrels, prei, selder)
3
visfilet even apart leggen, bouillon zeven.
4
boter smelten, bloem toevoegen(roux), visvocht bijvoegen, afkruiden met peper en zout.
5
schelpjes of kleine kommetjes klaarzetten, eerst laagje prei, dan hapklare stukjes vis, kaas op strooien en saus over lepelen.
6
kan je weer op voorrand klaar zetten in koelkast, 5 minuten opwarmen in oven 200°.
mini visschelp is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
visschelp
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
gegratineerde visschelp
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Retro-menu/Gegratineerde Visschelp
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde visschelp
Bekijk recept
Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min
Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept