Koreaanse pikante kabeljauw gestoofd met rettich

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng alle saus-ingrediënten en breng in een hapjespan met de schijven rettich aan de kook. Ongeveer 10 minuten koken op halfhoog vuur tot de saus wat indikt en de rettich een beetje zacht wordt, af en toe keren.
  • 2 Voeg de ui en chilipepers toe en kook nog voor 3-4 minuten.
  • 3 Voeg de moten vis toe en kook 4-5 minuten ,al naar gelang de dikte van de vis. Omkeren en de andere kant idem. Schep voortdurend de ingedikte saus over de vis.
  • 4 Serveren met witte rijst en een lekkere salade.

Koreaanse pikante kabeljauw gestoofd met rettich is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van paksoi en rettich
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Juwelenrijst
30 min-
Bekijk recept
Rouleau van kippendijen
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Shabu shabu
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept

Koreaanse slawraps met rundvlees
40 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Koreaanse bibimbap
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koreaans Gegrild Entrecotevlees (bulkoki)
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken Koreaanse Vis (Tuigim Saengsun)
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept