Zeewolf met venkel

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Reinig de venkelknol, snijd hem in schijfjes en bewaar het groen.
  • 2 Verhit een scheutje Solo in een koekenpan. Stoof de venkel en lamsoortjes kort aan en blus ze met een scheutje Pastis.
  • 3 Rooster de venkelzaadjes in een droge koekenpan. Snijd de limoen in schijfjes.
  • 4 Maak 4 papilottes van aluminiumfolie en verdeel er de vis, groenten, venkelzaadjes en schijfjes limoen over. Vouw de papilotte dicht en laat garen op de barbecue (gaartijd is afhankelijk van de dikte van de visfilet).
  • 5 Was de kruiden, dep ze voorzichtig droog en meng ze voor het slaatje door elkaar. Serveer het slaatje bij de gegaarde vispakketjes.

Zeewolf met venkel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf met groenten
Bekijk recept
Zuurkool met vis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept