Mosselen met Chimay Tripel en dragon

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180° C.
  • 2 Reinig de mosselen en de groenten. Snijd de groenten in fijne reepjes (julienne) en stoof aan in wat Solo Solo. Rits de blaadjes dragon van de takjes.
  • 3 Maak 4 pakketjes van aluminiumfolie en verdeel er de mosselen, groenten en dragon over. Giet er een 4 eetlepels Chimay tripel per pakketje over, kruid met wat versgemalen peper en vouw ze dicht.
  • 4 Laat ongeveer 10 minuten garen in de voorverwarmde oven. Controleer door een pakketje te openen en te kijken of alle mosselen mooi open zijn.
  • 5 Lekker met versgebakken of geroosterd brood.

Mosselen met Chimay Tripel en dragon is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept