Zoek
Papillot van zeewolf met een rucolaslaatje
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 Stukken Zeewolf 150 à 200g/stuk
1 handvol dille, fijngehakt
16 kerstomaatjes
Pecorino, vers geschaaft
scheut witte wijn
chili, gedroogd
4 teentjes knoflook, geplet
zeezout en peper
8 schijfjes chorizo
150 g rucola
16 st kerstomaatjes
olijfolie
Balsamico
Fleur de sel
druppels Worchestershire saus
Puree
handvol dile, fijngehakt
olijfolie
Bereiding
1
Kook de aardappelen voor de puree.zeewolf tomaatdille2
2
Neem vier vellen alu folie.
3
Smeer ze in met olijfolie waar je de vis gaat leggen (midden)
4
Leg er de zeewolf in en maak al een pakje, nog open (4 pakjes)
5
Bestrooi met zeezout, peper, tomaten, dille, witte wijn, pecorine kaas en de geplette knoflook.
6
Zet een 20 tal minuten in een oven van 180°C
7
Maak ondertussen de puree, werk af met olijfolie, scheutje melk, wat boter en dille, peper, zout en nootmuskaat. (Alles naar eigen smaak).
Papillot van zeewolf met een rucolaslaatje is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Quiche met pompoen en knapperige ham
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tagliata van rundvlees met rucolaslaatje
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokantjes van twee kazen
20 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Kleine terinnes van ricotta met olijven en citroen
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Staartvis in papillot
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm in papillot à la caprese
Hoofdgerecht
Bekijk recept