Paling op Mariekerkse wijze

2
90 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de paling in moten van 4 cm, hak de verse kruiden fijn en snipper de ui.
  • 2 Doe de ui-snippers met de boter en de look in een pot en laat glazig stoven zonder te kleuren.
  • 3 Voeg palingmootjes, tijm, laurier, water en wijn toe en laat 10 minuten sudderen op zacht vuurtje.
  • 4 Voeg de fijn gehakte kruiden toe, enkele druppels citroen en kruid naar smaak.
  • 5 Breng zachtjes aan de kook, neem van het vuur en laat 1 uur trekken.
  • 6 Opwarmen wanneer nodig zonder te koken, maar het kan ook warm, lauw of koud geserveerd.
  • 7 Lekker met frietjes of volkorenbrood met echte boter.

Paling op Mariekerkse wijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Romige tuinerwtensoep met gerookte paling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Komkommersandwich met paling
15 min
Bekijk recept
Zalm-palingsurprise
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Terrine van gerookte paling in kerriegelei
40 min Voorgerecht
Bekijk recept