2 Warm de oven voor op 200°C of steek de barbecue aan.
3 Snijd de broccoli in roosjes en laat hem 3 minuten garen in kokend water. Laat goed uitlekken.
4 Snijd ondertussen de zalm- en kabeljauwfilets in twee.
5 Scheur 2 grote stukken aluminiumfolie af. Verdeel de broccoli, de vis en de mosselen over de aluvellen en schik alles mooi in het midden. Druppel over elk pakketje ½ theel. citroensap. Vouw de folie samen over de vulling en wikkel de zijkanten stevig dicht.
6 Rooster de pijnboompitten in een droge braadpan tot ze goudbruin kleuren. Laat ze afkoelen.
7 Houd enkele basilicumblaadjes opzij. Meng de Becel pro.activ, de basilicum, de geroosterde pijnboompitten en de resterende 1 theel. citroensap met de handmixer. Breng op smaak met zwarte peper.
8 Kook de aardappelen gaar.
9 Laat de gemengde vispakketjes 15-20 minuten garen in de oven of op de barbecue. Leg ze op 2 borden. Doe de folie voorzichtig open, voeg de gekookte aardappelen toe en lepel wat van de basilicumtopping over de broccoli en vis. Sluit de folie opnieuw en laat 30 seconden rusten. Meteen opdienen.
Gemengde vispakketjes met broccoli & is een recept van Solo Open Kitchen
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)