Kabeljauw met tomaat, prei en Boursinkaas

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
  • 1Verwarm de over voor op 180°. Vet de ovenschotel in met 2 el oflijfolie.
  • 2 Leg op de bodem de diepgevroren preiringen.
  • 3 Daarbovenop komen de gepelde tomanten, in zijn geheel. Druk deze een beetje plat.
  • 4 Leg de kabeljauwfilets hierboven op.
  • 5 Snij de Boursin horizontaal in twee en leg op elke filet een plak. Strooi er de hazelnootschilfers over.
  • 6 Zet 45' in de oven.
  • 7 Serveer met puree, rijst of aardappel.

Kabeljauw met tomaat, prei en Boursinkaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met champignons en boursinkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle Met Champions En Boursinkaas
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pladijs met boursinkaas
0 min
Bekijk recept
Fluweelsoep
0-10 min -
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept