Zoek
Kabeljauw met tomaat, prei en Boursinkaas
4
15 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 gr gepelde tomaten in zijn geheel
0,5 kg diepvriesprei in ringen
4 st kabeljauwfilet van ca. 150 à 200 gr
2 el olijfolie
100 gr amandelnootschilfers
2 pakjes Boursinkaas met look en fijne kruiden
Bereiding
1
1
Verwarm de over voor op 180°. Vet de ovenschotel in met 2 el oflijfolie.
2
Leg op de bodem de diepgevroren preiringen.
3
Daarbovenop komen de gepelde tomanten, in zijn geheel. Druk deze een beetje plat.
4
Leg de kabeljauwfilets hierboven op.
5
Snij de Boursin horizontaal in twee en leg op elke filet een plak. Strooi er de hazelnootschilfers over.
6
Zet 45' in de oven.
7
Serveer met puree, rijst of aardappel.
Kabeljauw met tomaat, prei en Boursinkaas is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tagliatelle met champignons en boursinkaas
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle Met Champions En Boursinkaas
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pladijs met boursinkaas
0 min
Bekijk recept
Fluweelsoep
0-10 min -
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept