Salade met tonijn

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal de peulerwten af en kook ze in een bodempje water met wat zout gaar. Kook de eieren ca. 5 minuten, zodat het geel nog iets zacht is. Pel en halveer ze. Pel de uien en snijd ze in ringen. Hak de peterselie. Halveer de tomaatjes.
  • 2 Leg de slablaadjes op de borden. Meng de sugar snaps peulerwten met de olijven, peterselie, tomaatjes en kappertjes en verdeel dit over de sla.
  • 3 Klop de olie met de azijn tot een dressing en breng deze op smaak met peper en zout. Sprenkel de dressing over de salade.
  • 4 Verhit de olie in een pan en bak de tonijnfilets 30 à 45 seconden per kant. Bestrooi de vis met zout en peper.
  • 5 Leg de tonijn en het ei op de salade en serveer direct.

Salade met tonijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept