Zalmspiesjes in tequilla met limoenmayonaise

4
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de zalm in stukjes en schep ze om met de tequilla. Marineer ze ca. 20 minuten.
  • 2 Boen de limoenen schoon en snijd 2 ervan in kleine stukjes. Rasp de schil van 1 limoen (alleen het groene deel, het witte eronder is bitter van smaak) en pers de vrucht vervolgens uit. Hak de dille.
  • 3 Roer de dille, limoenrasp, en naar smaak het limoensap en versgemalen peper door de mayonaise. Bestrooi de zalm met zeezout en peper en rijg de stukjes met een stukje limoen aan de prikkers.
  • 4 Rooster de spiesjes op de BBQ of grillpan in ca. 3 minuten rondom gaar. Serveer ze met de rest van de limoenstukjes en de limoenmayonaise.

Zalmspiesjes in tequilla met limoenmayonaise is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalencocktail met avocado en limoen
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Kreeft met limoenmayonaise
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gehaktsandwiches met frisse munt
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipwraps met mango en limoenmayonaise
15 min Lunchgerecht
Bekijk recept

Zalm met cherrytomaatjes en pesto
8 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse zalm-broodspiesjes
20 min -
Bekijk recept
Gegrilde zalmspiesjes
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmspiesjes In Tequilla Met Limoenmayonaise
30-60 min -
Bekijk recept