Zoek
Cajun kibbeling
4
20 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 g bloem
cajunkruiden
water
300 g Witvis (kabeljauw, schelvis of koolvis)
ravigotesaus
Bereiding
1
Verhit de frituurolie tot 180ºC.
2
Snijd de vis in stukken. Meng de bloem met de kruiden. Voeg al roerende zoveel water toe, tot je een stevig beslag hebt.
3
Haal de visstukjes door het beslag en frituur ze in kleine porties in enkele minuten gaar en goudbruin.
4
Serveer de kibbeling met de ravigotesaus.
Cajun kibbeling is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Wokschotel met puntpaprika en kibbeling
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentehutspot met kibbeling
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met romige worteltjesmacaroni
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met mosterdsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel met cajunreepjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kip, cajun en guacamole
20 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Texmex runderreepjes met babyromaine
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spicy cajun kabeljauw
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept