Roodbaarsfilet met aardappelkorstje

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schrob de ongeschilde aardappels goed schoon en snijd ze in zo dun mogelijke sneetjes. Meng ze in een kom met de maïzena.
  • 2 Leg de aardappelsneetjes dakpansgewijs (als een schubbenlaag) op de visfilets, bestrijk ze met 3 eetlepels vloeibare margarine en zet de vis in de koelkast totdat de margarine koud is. De aardappelsneetjes zo op de visfilets 'geplakt' .
  • 3 Verwarm de oven voor op 180 C. Verhit de 2 eetlepels vloeibare margarine, bestrooi de visfilets met zout en bak ze op de aardappelkant mooi bruin.
  • 4 Neem de filets voorzichtig uit de pan en leg ze met de aardappelkant naar boven in een met 1 eetlepel margarine ingevette ovenschaal. Laat de vis in ca. 10 minuten in de oven gaar worden.

Roodbaarsfilet met aardappelkorstje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goulash met een aardappelkorstje
180 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met aardappelkorstje
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvis met aardappelkorstje
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met een aardappelkorstje
Bekijk recept

Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visvinken met tijmkrieltjes en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept