Bruschetta met gerookte zalm

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de mayonaise met de kruiden en voeg naar smaak peper toe.
  • 2 Breng in een hapjespan een flinke laag water met een scheutje azijn aan de kook. Breek de eieren in 4 kleine bakjes of kopjes, laat ze voorzichtig in het kokende water glijden, zet het vuur laag en pocheer ze 3-4 minuten. Schep ze met een schuimspaan uit de pan en bewaar ze even in een schaal met warm water.
  • 3 Bestrijk de sneetjes ciabatta aan beide kanten met olijfolie en rooster ze in een droge pan aan beide kanten bruin. Beleg ze met de blaadjes sla en de zalm. Bestrooi met wat peper.
  • 4 Dep de eitjes droog met keukenpapier en leg ze op de zalm. Schep de kruidenmayo over de eitjes.

Bruschetta met gerookte zalm is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept