1 Kook de noedels in kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg een scheutje ketjap toe in plaats van zout. Afgieten.
2 Schil in de tussentijd de gember en snijd in dunne reepjes. Schil en hak de knoflook fijn. Spoel de preien grondig en snijd in stukken. Verwijder eventuele lelijke bladeren en de stronk van de kool. Snijd de kool in dunne repen. Schrap de worteltjes en snijd in dunne plakjes. Snijd de vis in stukken van 4 cm.
3 Laat een wok of een grote diepe pan op hoog vuur heet worden. Voeg de helft van de vloeibare margarine toe en doe daarna de vis in de pan. Roerbak 4 minuten en schep voorzichtig om. Doe de vis op een bord en besprenkel met een ½ eetlepel ketjap.
4 Spuit de rest van de vloeibare margarine in dezelfde wok of pan en voeg de gember en de worteltjes toe. Roerbak 1 minuut en voeg daarna de knoflook, prei en kool toe. Roerbak 4 minuten. Voeg de noedels en 3 eetlepels ketjap toe en roerbak 2 minuten. Roer de vis er voorzichtig door en voeg naar smaak citroensap toe. Laat in 2 minuten goed warm worden.
5 Verdeel over 4 voorverwarmde kommen of diepe borden.